voor 12.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Product retourneren

Je mag je aankopen kosteloos aanmelden voor retour binnen 14 dagen na ontvangst, mits je de producten terugstuurt in de staat waarin ze geleverd zijn. Zorg ervoor dat de producten binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour zijn teruggestuurd. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

  1. Ga naar je account en klik op de order waar je een retour-aanvraag voor wilt doen

  2. Klik op de button Retourneren en volg de instructies


Als je nog geen account hebt, kun je alsnog een account aanmaken met het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

Product ruilen

Heeft u onverhoopt het verkeerde product besteld en wilt u deze omruilen? Wij verzoeken u dan contact op te nemen met onze klantenservice.

Fout bij levering

Hebben wij één of meerdere producten geleverd die niet kloppen met uw bestelling, defect of incompleet zijn? Wij zullen onze uiterste best doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Neem in deze uitzonderlijke gevallen dan ook direct contact op met onze klantenservice.

Bestelling wijzigen of annuleren

Wilt u een bestelling wijzigen of annuleren? Wij verzoeken u dan zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Indien u de bestelling wijzigt of annuleert nadat de bestelling verzonden is, dan zijn wij helaas genoodzaakt de verzendkosten bij u in rekening te brengen.

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 kalenderdagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag – inclusief verzendkosten – gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan SecondBuy B.V. geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen met onze klantenservice. Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugstorten vermits het product goede orde retour ontvangen is.

Tevreden partners